Copii 7-9 ani; 10-13 ani;

Creative Thinking for Kids

Curs de gandire pentru copii. Gaseste solutii in orice situatie prin antrenarea gandirii creative!

Orar

(7 - 9 ani) 10:00 - 12:00 (Sambata)

(10 - 13 ani) 12:15 - 14:15 (Sambata)


*Cursul incepe pe 6 Mai


Durata curs

4 saptamani (1 ora 50'/lectie)


Pret: 340 LEI

Inscrieri

Program care completeaza portofoliul educational al copilului tau!

Cursul este adresat copiilor cu varste intre 6 – 9 ani (grupa KIDS) si 10 – 14 ani (grupa TEENS) si are drept scop sa ii invete pe copii sa gandeasca flexibil intr-o lume care gandeste predominant in tipare limitative!

Asa cum ne antrenam corpul, in acelasi mod trebuie sa ne antrenam si gandirea prin studiul si aplicarea tehnicilor de gandire creativa pentru copii care fac obiectul noului curs CLEVER children®.

DESPRE "CREATIVE THINKING FOR KIDS"

Cursul ajuta copiii sa vina cu idei! Copiii vor invata sa evadeze din gandirea clasica, comuna si sa acorde mai multa importanta gandirii originale si ideilor curajoase.

Programul incurajeaza copiii sa isi formeze personalitatea creativa, capabila sa rezolve situatii si sa gaseasca mai usor rezolvarea potrivita pentru situatiile cu care se intalnesc zi de zi la scoala sau in familie.

CUM SE VA DESFASURA CURSUL?

Gandirea este educabila! Cursul este practic si foarte antrenant, iar exercitiile individuale si de grup ii vor pozitiona pe copii in situatii reale cu care se intalnesc zi de zi la scoala sau in cadrul familial pentru a gasi rezolvari variate si uimitoare.

La finalul celor patru lectii, copiii vor sti cum sa gandeasca creativ pentru a gasi solutii ingenioase, chiar inovative pentru situatii cu care se intalnesc.

Cursul se bazeaza pe un principiu simplu: copiii carora li se ofera mai multe posibilitati in rezolvarea problemelor sunt mult mai creativi decat cei carora li se impun solutii.

CONCLUZII DESPRE STUDIUL GANDIRII

Exista oameni deosebit de inteligenti care au o gandire slab dezvoltata si oameni mai putin inteligenti cu o gandire bine dezvoltata!

Cursul de gandire organizat de CLEVER children va imbunatati abilitatea copiilor de a gandi pentru a beneficia pe deplin de inteligenta personala in scopul imbunatatirii performantelor scolare, emotionale si sociale.

Prin participarea in cadrul acestui curs, copiii vor intelege cum functioneaza propria minte si isi vor creste capacitatea de a propune idei noi, de a gasi solutii si de a obtine rezultate uimitoare.

Copiii din Danemarca, Italia, Irlanda, Marea Britanie, Spania, Suedia, Rusia, SUA, Canada si din numeroase alte tari participa in cadrul institutiilor de invatamant de stat sau private la cursuri de gandire care fac parte integranta din programa scolara.